Basic Skin Care

 

Bij de Basic Skin Care behandeling bieden we de huid een basisverzorging op maat van ieders huid.

Deze behandeling is ideaal om de producten van Body&Bess te leren kennen en is het hele jaar door geschikt als je verzorging belangrijk vindt, maar geen specifieke noden hebt of je budgettair

wil beperken.

 

Deze behandeling bestaat uit:

  • Eerste reiniging
  • Diepte reiniging
  • Tonifiëren
  • Scrub
  • Eventueel verwijderen van millia's (gerstekorrels) en comedonen (zwarte puntjes)
  • Massage
  • Masker
  • Dag- of nachtcrème

Duurtijd: 60'

Kostprijs: €50,00

 

Volgende behandelingen zijn telkens gebaseerd op de Basic Skin Care, maar worden er enkele specifieke stappen aan toegevoegd.


Lifting Skin Care

 

De Lifting Skin Care behandeling is gebaseerd op de Basic Skin Care, maar met enkele extra stappen gericht naar het liften van de huid en het opvullen van rimpels en fijne lijntjes. Tijdens deze behandeling maken we extra gebruik van het Power Lift Serum. Dit tijdens de massage en voor het aanbrengen van de dag- of nachtcrème.

 

Het Power Lift Serum kan toegepast worden op ieder huidtype maar is in hoofdzaak ontwikkeld voor de rijper wordende (de eerste lijntjes en kraaienpootjes, vanaf ongeveer 35 jaar), alsook de rijpe huid. 

Duurtijd: 70'

Kostprijs: €55,00


Nourishing Skin Care

 

De Nourishing Skin Care behandeling is gericht op extra stappen naar voeding en hydratatie voor de huid. Hierbij maken we gebruik van het Ultimate Repair Serum

 

Het Ultimate Repair Serum kan gebruikt worden op iedere vermoeide huid en is een ware vitamine boost. De huidfuncties worden sterk gestimuleerd wat al snel resulteert in een stralende, veerkrachtige en weerbaardere huid. Het serum kan gebruikt worden rond de ogen, toch steeds voorzichtig zijn bij lenzendragers (en gevoelige ogen).

 

Heb je te maken met een vette huid, raden wij dit serum af aangezien dit een serum op oliebasis is.

Duurtijd: 70'

Kostprijs: €55,00


Anti-Aging Skin Care

 

Bij de Anti-Aging Skin Care behandeling bieden we een extra vitamineboost aan voor de huid en richten we ons op het wegwerken en opvullen van rimpels en fijne lijntjes

Hierbij maken we zowel gebruik van het Ultimate Repair Serum als het Power Lift Serum

Duurtijd: 75'

Kostprijs: €62,00


Power Lift Skin Care

 

Bij de Power Lift Skin Care gaan we ons extra richten op de zone op en rond de ogen. Zoals de power het zegt, gaan we een extra oppepper aanbieden voor de meest vermoeide huid

Hierbij gebruiken we als extraatjes het Power Lift Serum, alsook de Power Lift Eye Contour Cream.

 

De Power Lift Eye Contour Cream is een anti-age oogverzorgingscrème, geschikt voor ieder huidtype. Klanten die huidveroudering willen bestrijden en/of rimpels en verslapping willen aanpakken verdienen deze sublieme crème zowel tijdens de verzorging als thuis. Ook om tekenen van vermoeidheid aan te pakken zoals donkere kringen of wallen is deze oogcrème uiterst geschikt.

Duurtijd: 75'

Kostprijs: €62,00


Men Skin Care

 

Ook mannen krijgen te maken met verschillende huidcondities en/of huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acné en huidveroudering. Toch zijn er heel wat verschillen tussen de huid van een man en die van een vrouw. Daarom hebben mannen nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden.

 

- Reiniging

- Scrub

- Comedonen en milia verwijderen

- Tonifiëren

- Masker

- Dag- of nachtcrème

Duurtijd: 60'

Kostprijs: €46,00

Supplement huidanalyse (10 min): €6,95