Nagels

Manicure 

 

Bij een manicure worden de nagelriemen proper gemaakt en de droge huid rondom de nagels worden aangepakt. Nadien kan je genieten van een zalige handmassage. 

Kostprijs: €20,00


Gelpolish 

 

Een gelpolish behandeling, of gelish in de volksmond, is een semi-permanente nagellak met hoogglans die tot wel 3 weken blijft zitten. 

Kostprijs: €36,00

 


Natural Nail Treatment 

 

Bij de natural nail treatment werken we op de natuurlijke nagel. Er zijn dus geen verlengingen mogelijk. Vaak werken we met rubberbase die zorgt voor extra stevigheid van de nagel. Er zijn verschillende naturelle tinten mogelijk, maar kan ook in 'full color'. 

Kostprijs naturel: €40,00

Kostprijs full color: €45,00


Kunstnagels

 

Indien je kiest voor kunstnagels kan er gewerkt worden met gel of acrygel. Dit wordt gekozen afhankelijk van de noden van jouw nagels. Gel of acrygel is ideaal om langere nagels extra stevigheid te bieden. Hierbij kan er worden gekozen voor een verlenging die wordt geplaatst met sjablonen. Er kan ook gewerkt worden op de natuurlijke nagels en deze geleidelijk aan laten groeien naar de lengte die je wenst. 

Voor een eenmalige verlenging (bijvoorbeeld voor een gelegenheid of om op reis te gaan) kan er gekozen worden om Stick N' Go tips te plaatsen. Dit is een snelle manier om de nagels te verlengen en is volledig afweekbaar.

Kostprijs nieuwe set: €58,00

Kostprijs nieuwe set + verlengingen: €68,00

Kostprijs bijwerking: €45,00

Kostprijs: Stick N' Go: €52,00

 

Bijkomende opties:

Nail-art

Nail-art kan worden bijgevraagd bij het plaatsen van nagels. Afhankelijk van gelpolish, natural nail treatment of kunstnagels kan er een verschil zijn in de mogelijkheden van nail-art. Je kan kiezen tussen verschillende stickers, glitters, leuke folies of handgetekende nail-art. Keuze genoeg dus! 

 

French manicure

De klassieke french manicure is al volledig 'in' sinds de jaren '80. Het stijlvolle witte randje op het uiteinde van de nagel straalt klasse en elegantie uit. Sinds de laatste jaren wordt dit witte randje vaak ingeruild voor een flashy kleurtje om leuke combinaties te maken, of gewoon om alles een beetje vrolijker te maken! Voor deze behandeling wordt er extra tijd gerekend om met alle precisie jou de perfecte french te kunnen geven! 

 

Babyboom

Bij de babyboom hebben de nagels een elegante en natuurlijke uitstraling. In plaats van het strakke witte lijntje bij de French wordt er een vloeiende overgang gemaakt tussen het lichtroze en wit. Ook voor deze behandeling wordt er extra tijd voorzien omdat de opbouw compleet anders is. 

 


Nagelbijter-arrangement

 

Als je een fervente nagelbijter bent, maar hier toch graag vanaf wilt, dan is het nagelbijter-arrangement iets voor jou! Daarbij verzorgen we de nagelriemen extra goed en zetten we een rubberbase op de nagels. Vaak groeien de nagels van nagelbijters sneller dan een niet-nagelbijter. Zo gaan we jou kortbij opvolgen om zo de nagels terug te laten groeien tot een normale lengte en een verzorgde nagel.

Kostprijs nagelbijter-arrangement (4 behandelingen): €135,00 


Paraffine behandeling handen

 

Bij een paraffine behandeling gaan de handen in een paraffine bad die aangenaam warm heeft. Dit zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. Daarnaast zorgt een paraffinepakking ervoor dat de huid wordt verzorgt, gevoed en kalmeert. Na de pakking voelt de huid soepel en elastisch aan door de optimale hydratatie.

Dit is ideaal in de winter bij droge handen, maar werkt ook verzachtend bij personen met reuma en artrose.

Kostprijs paraffine behandeling: €20,00