Wenkbrauwen

Natural Browshaping

 

Bij de natural browshaping wordt er naar het totaalplaatje van je wenkbrauw ten opzichte van je gelaat gekeken. We kijken naar de perfecte vorm voor je gelaat en luisteren naar jouw wens. We meten de wenkbrauw uit en kijken waar we best jouw haartjes laten groeien of waar we best haartjes ontharen met behulp van de suikerontharing of de pincet. Zo zorgen we dat jouw wenkbrauwen terug in balans zijn met elkaar.

Kostprijs: €17,00

 


Shaping + kleuring

 

Naast de browshaping kunnen we de wenkbrauwen kleuren. Zo zorgen we voor een perfect gestylde look waardoor je geen make up meer nodig hebt. De kleuring blijft tot 3 dagen op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes. Afhankelijk van jouw huidtype blijft de kleuring minder lang (vettere huid) of net langer (drogere huid).

Kostprijs shaping + kleuring: €30,00

Kostprijs kleuring: €12,00


Henna Brows

 

Bij henna brows worden de wenkbrauwen ook perfect uitgemeten. Het verschil met gewone kleuring is dat de henna gemiddeld 2 weken op de huid blijft en 6 weken op de haartjes. Doordat we de huid mee kunnen kleuren lijken jouw wenkbrauwen veel voller en heb je geen make up meer nodig. 

Kostprijs: €45,00