Gelaatsverzorgingen

Basisverzorgingen

Basic Skin Care

We bieden de huid een basisverzorging op maatDeze behandeling is ideaal om de producten van Body&Bess te leren kennen en is het hele jaar door geschikt als je verzorging belangrijk vindt, maar geen specifieke noden hebt.

 

Deze behandeling bestaat uit:

 • Eerste reiniging
 • Diepte reiniging
 • Tonifiëren
 • Scrub
 • Eventueel verwijderen van millia's (gerstekorrels) en comedonen (zwarte puntjes)
 • Massage
 • Masker
 • Dag- of nachtcrème

 

Volgende behandelingen zijn telkens gebaseerd op de Basic Skin Care, maar worden er enkele specifieke stappen aan toegevoegd.

Lifting Skin Care

Deze behandeling is gericht naar het liften van de huid en het opvullen van rimpels en fijne lijntjes. Hier maken we extra gebruik van het Power Lift Serum. Dit tijdens de massage en voor het aanbrengen van de dag- of nachtcrème.

 

Het Power Lift Serum kan toegepast worden op ieder huidtype maar is in hoofdzaak ontwikkeld voor de rijper wordende (de eerste lijntjes en kraaienpootjes, vanaf ongeveer 35 jaar), alsook de rijpe huid. 

Nourishing Skin Care

De Nourishing Skin Care is gericht op extra stappen naar voeding en hydratatie voor de huid. Hierbij maken we gebruik van het Ultimate Repair Serum

 

Het Ultimate Repair Serum kan gebruikt worden op iedere vermoeide huid en is een ware vitamine boost. De huidfuncties worden sterk gestimuleerd wat al snel resulteert in een stralende, veerkrachtige en weerbaardere huid. Het serum kan gebruikt worden rond de ogen, toch steeds voorzichtig zijn bij lenzendragers (en gevoelige ogen).

 

Heb je te maken met een vette huid, raden wij dit serum af aangezien dit een serum op oliebasis is.

Anti-Aging Skin Care

Hier bieden we een extra vitamineboost aan voor de huid en richten we ons op het wegwerken en opvullen van rimpels en fijne lijntjes

Hierbij maken we zowel gebruik van het Ultimate Repair Serum als het Power Lift Serum

Power Lift Skin Care

Tijdens deze verzorging ligt de focus op en rond de ogen, alsook een extra oppepper aanbieden voor de meest vermoeide huid

Hierbij gebruiken we als extraatjes het Power Lift Serum, alsook de Power Lift Eye Contour Cream.

 

De Power Lift Eye Contour Cream is een anti-age oogverzorgingscrème, geschikt voor ieder huidtype. Klanten die huidveroudering willen bestrijden en/of rimpels en verslapping willen aanpakken verdienen deze sublieme crème zowel tijdens de verzorging als thuis. Ook om tekenen van vermoeidheid aan te pakken zoals donkere kringen of wallen is deze oogcrème uiterst geschikt.

Men Skin Care

Ook mannen krijgen te maken met verschillende huidcondities en/of huidaandoeningen zoals een gevoelige huid, acné en huidveroudering. Toch zijn er heel wat verschillen tussen de huid van een man en die van een vrouw. Daarom hebben mannen nood aan een aangepaste huidverzorging om hun huid gezond en in optimale staat te houden.

 

- Reiniging

- Scrub

- Comedonen en milia verwijderen

- Tonifiëren

- Masker

- Dag- of nachtcrème

Verzorgingen onzuivere huid

Purifying Skin Care

Deze korte behandeling biedt de mogelijkheid om jouw onzuivere huid, tussen de uitgebreide behandelingen, goed te laten onderhouden. Opstoten van acné en comedonen worden hierdoor vermeden. De huid wordt gezuiverd zonder te dehydrateren.

 

- Reiniging

- Scrub

- Comedonen verwijderen

- Tonifiëren

- Masker

- Dag- of nachtcrème

Skin Control Treatment

Deze instituut behandeling is een ware weldaad voor jou, indien je kampt met onzuiverheden, acné, verwijde poriën, glimmende huid... die een chronische, acute of tijdelijke oorzaak hebben (bv. hormonaal, medicatie). Ook de verdikte mannenhuid, ingroeiende baardharen zijn indicatoren voor deze behandeling.

 

Tijdens deze verzorging wordt een zorgvuldige combinatie gemaakt van reinigen van de huid, kalmeren van de talgklieren en ontstekingen, herstellen van de huidbarrière en zuurtegraad, verfijnen en matteren van het huidoppervlak.

Om opstoten van acné en/of comedonen te vermijden is het aan te raden om de Purifying Skin Care als tussentijdse behandeling in te plannen.

 

- Reiniging

- Peeling

- Comedonen verwijderen

- Tonifiëren

- Serum

- Massage

- Masker

- Serum

- Dag- of nachtcrème + oogcrème

Uitgebreide behandelingen

Ultimate Repair & Power Lift Treatment

Deze behandeling biedt een diepgaande verzorging door de hoge concentraties natuurlijke bestanddelen. Dit is de ideale behandeling voor de meest veeleisende huidtypes die veel verzorging en aandacht nodig hebben. Ook ideaal na de zomer, om de huid te herstellen.

 

- Reiniging

- Scrub

- Comedonen verwijderen

- Tonifiëren

- Serums 

- Masker gericht op huiddoorbloeding, hydratatie en herstel, aansterken collageen en elastine

- Serum

- Dag- of nachtcrème + oogcrème

Hydro Lift Treatment

Deze verzorging is uiterst geschikt voor een grauwe en futloze huid, maar ook voor de gedehydrateerde huid zonder al te veel roodheden zoals couperose.

Tijdens de verzorging wordt de bloedsomloop gestimuleerd waardoor de cellen en weefsels van de huid een intensieve zuurstofbehandeling krijgen. De celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten worden aangevuld. 

Dit alles resulteert in een levendige, frisse huid, een strak en glad huidoppervlak en een betere huidweerstand.

 

- Reiniging

- Scrub

- Comedonen verwijderen

- Tonifiëren

- Serum

- Masker die meteen inwerkt op de drie huidlagen. Dit masker verhoogt de huiddoorbloeding, aangezien deze de huid voorziet van voedingsstoffen en zuurstof. De afvalstoffen worden in verhoogd tempo afgevoegd met de lymfe.

- Serum

- Dag- of nachtcrème + oogcrème

 

Hou er rekening mee dat na deze behandeling de huid nog enige tijd wat roder kan staan door de bloedsomloop.

Anti-Age Booster Treatment

Tijdens deze behandeling staat 'anti-rimpel' en lifting van de huid voorop. Daarnaast wordt er aandacht geschonken aan het hydratiepeil, voedingspeil en natuurlijke bescherming van de huid. 

De huid ziet er egaler uit en voelt gladder en fijner aan van structuur terwijl men toch een comfortabel gevoel behoudt. De huid ziet er gezonder en stralender uit!

 

Tijdens deze behandelingen worden er twee maskers gebruikt.

Het ene masker staat in voor de huiddoorbloeding, alsook het afvoeren van de afvalstoffen. 

Het tweede masker geeft de huid een natuurlijke uitstraling, waarbij de fijne lijntjes worden vervaagd en de diepere rimpels worden opgevuld. 


Pedicure

Esthetische voetverzorging

Zoals de naam al doet vermoeden zorgen we hier voor mooie nagels en voeten. De nagels worden geknipt en de nagelriemen worden mooi gezet. Daarnaast verwijderen we ook het eelt van de voeten en sluiten we af met een voetcrème.

Gespecialiseerde voetverzorging

Gespecialiseerde voetverzorging of ook wel medische pedicure in de volksmond. Door deze extra opleiding hebben we de kennis om likdoorns te verwijderen en ons extra toe te leggen op het verwijderen van eelt of het aanpakken van kloven. Ook ingegroeide nagels, schimmelnagels of nagelreparaties zijn geen probleem.

Uitgebreide voetverzorging

De uitgebreide voetverzorging bestaat uit een esthetische verzorging (al dan niet medische) waarbij er nadien een deugdoend voetbadje wordt gegeven waarbij de voeten worden gescrubt en een masker krijgen. Nadien worden de voeten verwend met een voedende crème, waardoor jij de meest zachte voeten krijgt!


Nagels

Manicure

Bij een manicure worden de nagelriemen proper gemaakt en de droge huid rondom de nagels worden aangepakt. Nadien kan je genieten van een zalige handmassage. 

Gelpolish

Een gelpolish behandeling, of gelish in de volksmond, is een semi-permanente nagellak met hoogglans die tot wel 3 weken blijft zitten. Dit op de natuurlijke nagel.

BIAB / Gelnagels

We werken zowel met BIAB/rubberbase als met gel. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we welk product we aanbrengen. Dit bespreken we dan meestal onderling tijdens de behandeling.

BIAB of rubberbase is ideaal aan te brengen op de natuurlijke nagel, zonder verlengingen. Dit zorgt voor meer stevigheid van de natuurlijke nagel en is ook steviger dan een gewone gelpolish. 

Gel is een product die ideaal is om langere nagels extra stevigheid te bieden. Hiermee kan er ook een verlenging geplaatst worden, indien nodig. 

 

Zowel BIAB als gel kan naturel worden gelegd, dus een naturelle lichte kleur. Of dit kan in full color, waarbij we dus afwerken met een kleurtje naar jouw keuze. 

Nagelbijter-arrangement

Als je een fervente nagelbijter bent, maar hier toch graag vanaf wilt, dan is het nagelbijter-arrangement iets voor jou! Daarbij verzorgen we de nagelriemen en zetten we een rubberbase op de nagels. Vaak groeien de nagels van nagelbijters sneller dan een niet-nagelbijter. Zo gaan we jou kortbij opvolgen om zo de nagels terug te laten groeien tot een normale lengte en een verzorgde nagel.


Ontharing

Suikerontharing

Suikerontharing kent zijn opmars. Dit omwille van de vele voordelen:

 • 100% natuurlijk
 • Tot 50% minder pijnlijk
 • Minder kans tot allergische reacties
 • Minimum aan irritatie en roodheid
 • Suikerontharing gebeurt op lichaamstemperatuur, dus geen risico op verbranding 

 

De suikerontharing wordt zowel gebruikt om het lichaam te ontharen, zoals de oksels, benen, armen, alsook voor het gelaat zoals de wenkbrauwen, bovenlip, kin, wangen. 

 

Lees even hier enkele tips vooraf aan je afspraak suikerontharing.

Ontharing met wax

Ontharing met wax is nog altijd een van de bekendste methodes voor ontharing waarbij de wortel van het haartje mee wordt uitgetrokken. 

Afhankelijk van welke zone wordt er gewerkt met striphars of filmhars.


Wimperlift

 

Een wimperlifting is een snelle en efficiënte manier om wimpers te liften, waardoor een open blik gecreëerd wordt en de wimpers langer lijken. We gaan de natuurlijke wimpers liften met behulp van siliconen pads die op de wimperlijn worden aangebracht. 

Bij de wimperlifting kan er gekozen worden voor een lift met kleuring of zonder kleuring. Bij de kleuring worden de wimpers zwart gekleurd om de natuurlijke mascara look te evenaren. Ook ideaal voor mensen met bleke wimpers van nature.

Maak jouw eigen website met JouwWeb